Silversponsorer

Samarbetet med Resina Sweden som marknadsför produktsortimentet Rapid för hästar har varit viktigt för oss. Vi använder Rapid Original, Rapid Hovvård och Rapid kompress på våra hästar vid problem med torra hovar, karleder och sår. 

Rapid är en viktig medspelare för stallet i vår strävan i att ha friska och hela hästar i träning.

Resina Sweden AB

Grankåda och bivax har använts i Sverige sedan stenåldern tack vare sina antiseptiska och antibakteriella förmåga. Människor har tuggat, ätit och behandlat sår med dem i alla tider, och än idag har vetenskapen svårt att hitta något som är mer effektivt.

Rapid är en ren naturprodukt som består av grankåda, bivax och talg (animalisk fett). Den finns på burk, i stift, som kompress och i kub, som värms och penslas på det område man vill behandla.

www.rapidsweden.se


100 procent  media

Produkter och tjänster inom IT, webb och design.
Vi designar och utvecklar digitala upplevelser, skapar minnesvärda trycksaker och ser till att din IT-drift fungerar och är säker. Vi tar även hand om din marknadsföringsstrategi och skriver anpassade texter till ditt företag. Ta din marknadsföring på allvar. Det är för dyrt att låta bli.

100 procent media i Sandviken AB grundades 1997. Sedan dess har vi erbjudit produkter och tjänster inom IT, webb och design. Målet har alltid varit att göra det enkelt för våra kunder och att hjälpa dem att ligga i framkant både när det gäller teknik och marknadsföring. Vår kompetens omfattar grafisk form, text och bild, webb, systemutveckling, IT, service och support.

www.100procent.com