Rörelsen

 
Rörelsen i stort
Som det ser ut idag är vi uppdelade på två olika gårdar, Vasken och Åslätten. dessa 2 gårdar ligger inte mer än 5 min ifrån varandra vilket gör att vi har samma banor att träna på vilket gör det lättare för mig att ha koll på hur alla hästar tränar osv.

Jörgen Melchior är hovslagare som gör ett jobb av yttersta kvalitét och som vet precis hur jag vill ha det. Vi har ett bra samarbete med ett flertalet kuskar som tillhör den yppersta kuskeliten och det ger oss givetvis en extra krydda. Sen har givetvis också ägarna rätt att komma med önskemål om vem som ska köra deras häst. Vi använder oss av veterinärna Carolin Ulander på Bjertorps hästklinik, sen använder vi även Hanna Lähdekorpi som kommer till vårt stall vid behov. Dom är en stor del i stallets framgång.
 
Träningsmöjligheter
Vasken 

Där har vi nya stora luftiga stallar och stora fina hagar. En värmningsslinga som avslutas med en lättsprungen rakbana på 700m. Samt våran  tungsprungna sandbana på 500m. Till detta finns mängder med skogsvägar att tillgå. 


 
Träningsavgifter
Följande avgifter debiteras för hästar i Stall Stenströmer träning
Unghästar: 305 kr/dag
2 år och äldre: 355 kr/dag
Till dessa avgifter kan tillkomma andra kostnader, t ex för veterinärbehandling, transporter och utselning av starthäst. Förutom träningsavgifter debiteras 12% på inkörda prispengar för alla hästar

Telefon till Ulf Stenströmer 070 32 66 393.

Känn er varmt välkomna att komma och hälsa på båda ute på Vasken och Åslätten!