Bjertorp

En komplett träningsanläggning där ALLT finns. Eller vad sägs som:
1200 meters rundbana, 700m rakbana med djupsand, 800 m rakbana med lättare material, 400m galoppbana i djupsand. Skogsslinga med natursand, "oändligt" med hagar och betesmarker.

På Bjertorp har vi allt ifrån ettåringar till äldre starthästar. Den lättare rakbanan och rundbanan gör det till drömstället att träna ett och tvååringar på.  De äldre starthästarna trivs också ypperligt i den underbara miljön och med de fina träningsbanorna. Antalet hästar som personalen har är i regel 8-10 passhästar per person men det varierar lite då det är 1 hästskötare som inte har egna passhästar.

På Bjertorp jobbar Lena Friberg, Johanna Engblom, Sandra Johansson, Emma Nabbing och Patrik som hästskötare samt Petter Engblom som hovslagare för båda gårdarna Vasken och Bjertorp 

Försteman på Bjertorp är Raoul Engblom med ansvar för inkörning och träning av unghästarna samt övergripnde ansvar för Bjertorp tillsammans med Ulf Stenströmer.
Träningsavgifter
Följande avgifter debiteras för hästar i Stall Stenströmer träning
Unghästar: 305 kr/dag
2 år och äldre: 355 kr/dag
Till dessa avgifter kan tillkomma andra kostnader, t ex för veterinärbehandling, transporter och utselning av starthäst. Förutom träningsavgifter debiteras 12% på inkörda prispengar för alla hästar

Telefon till Ulf Stenströmer 070 32 66 393 och Raoul Engblom försteman på Bjertorp 070 25 26 536

Känn er varmt välkomna att komma och hälsa på både på Vasken och Bjertorp!